CONTENT VOOR TRAINERS

Met succes hebben we de afgelopen tien jaar twee trainingslabels in de markt gezet: Sellingnet is specialist in trainingen voor verkoop en management en Teamingnet is specialist in trainingen voor teamprestaties. Trainers die onder deze labels actief zijn (of alleen gebruik maken van de content), hebben de afgelopen jaren opmerkelijk goed gepresteerd, ondanks de enorme krimp op de trainingsmarkt. Onze kracht is het ontwikkelen van state-of-the-art content. En gecombineerd met een uitstekende trainer/coach blijkt dit een ijzersterke combinatie te zijn. Zelfs in tijden van recessie! 

Gelukkig profiteert de trainingsmarkt van het huidige economisch herstel en is er ruimte voor nieuwe trainers. Krijgt u energie van het ontwikkelen van anderen? Wilt u zichzelf continu verder ontwikkelen? Is het uw droom om een succesvolle carrière te hebben als (interne) trainer? Of wilt u als ervaren trainer state-of-the-art trainingsmateriaal gebruiken? Klik dan hier.

Onderstaand treft u de diverse labels aan. Voor meer informatie klikt u op het betreffende label in onderstaand overzicht.