Onze e-boeken

Met de Loopbaancoach zoekt u antwoorden op vragen als: Wat vind ik van mijn huidige werk?, Wanneer is deze ideaal?, Wat weet en kan ik allemaal?, Hoe verander ik mijn werksituatie?

De 50 Life Coach Activiteiten zijn oefeningen en opdrachten. Ze leveren onverwachte, onver-bloemde en verrassende antwoorden op. Ze leiden in alle gevallen tot meer inzicht. 

We zijn initiator van Stichting Jeugdsport en met dit e-boek krijgen trainers en coaches van jeugdige sporters handvatten aangereikt om hun team nog effectiever te begeleiden.

De 50 competenties om (zelf) te coaches geeft voor iedere competentie ontwikkel-, leervragen en ontwikkeltips. Een praktische tool voor medewerker en manager! 

De e-boekenserie bestaat uit 4 delen. De serie kunt u gebruiken als zelfstudie materiaal of als (intern) cursusmateriaal. Met de serie leert u alles over leiderschap en leidinggeven. 

De e-boekenserie bestaat uit oefeningen, vragenlijsten, overpeinzingen en testen. De serie bestaat uit 6 delen. De boekenserie is bedoeld voor leidinggevenden en coaches.

Dit e-boek behandelt het overtuigend en professioneel presenteren. De auteur gaat in op alle facetten van het presenteren voor zowel kleine als grote groepen.

Tevreden klanten zijn het belangrijkste kapitaal van ons bedrijf! Het e-boek is aan te bevelen voor niet commerciële medewerkers die wél klant-contacten hebben.

In deze nieuwe serie ‘Teamvaardigheden voor de 21ste eeuw’ leert u de belangrijkste vaardigheden om effectief in een team te werken. De serie kunt u gebruiken als zelfstudie materiaal of als (intern) cursusmateriaal.

In dit memo staan de verplichtingen in het kader van ziekteverzuim en re-integratie centraal. De informatie gaat vergezeld van voorbeelden en tips die aan de dagelijkse praktijk en aan jurisprudentie op dit gebied zijn ontleend.